​HUSK at vi 2. marts er flyttet til Faaborgvej 35

Besøg os på facebook ​fb-f-logo__blue_50

​Skitræning

​​

Holdet henvender sig til: Dig der ønsker at komme i form og være bedst mulig forberedt til skiferien/-turen, hvad enten det er alpinskiløb, snowboard eller langrend

Formål: Optimere kondition, styrke og balance således at kroppen bliver bere forberedt på de belastninger den udsættes for under skiløb.

Indhold: Vi arbejder med styrke, balance, kredsløbs- og konditionstræning relateret til de strukturer og væv der belastes under skiløb, herunder også teknik- og agilitytræning. I træningssituationerne vil du også løbende få råd og vejledning til den kommende skiferie.

Dokumentation for effekt: Træning har en forebyggende effekt på skader, herunder skiskader. I løbet af en dag står du måske på ski 2-6 timer, dvs. at du belaster din krop som en eliteidrætsudøver. Er du ikke vant til disse daglige belastninger pådrager du dig lettere en overbelastningsskade. Denne risiko kan du minimere ved at forberede kroppen med relevant træning.

Antal træningsdage: Torsdage 16.45-17.45. med opstart den. 8. oktober 2015.  Eftersom der kun trænes en gang om ugen må du påberegne hjemmetræning for at opnå en optimal træningseffekt (hjemmeøvelser udleveres løbende).

For at deltage: Der kræves ingen specielle forudsætninger for at deltage udover at du er motiveret for at træne.

Holdunderviser: Uddannet fysioterapeut indenfor træning/træningsfysiologi.

Praktisk info: Inde-/udesko og praktisk tøj. trænes der udendørs vil deltagerene blive informaret om dette.

Dalum Fysioterapi Autoriserede 

Fysioterapeuter ApS
CVR. Nummer 39680149

​Faaborgvej 2 A 

5250 Odense SV.