Ultralydsscanning​​

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik bruger vi ultralydsscanning som et led i at kvalitetssikre den fysioterapeutiske undersøgelse og det efterfølgende behandlings- og træningsforløb.

Ultralydsscanning er i dag en integreret del af den kliniske undersøgelse indenfor bl.a. rheumatologi, idrætsmedicin og fysioterapi. Med en ultralydsscanner kan man hurtigt og effektivt danne sig et detaljeret billede af bl.a. muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler, - så detaljeret at man meget præcist kan vurdere vævets tilstand, og på den måde ofte kan finde en mulig årsag til din problematik.

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik bruger vi ultralydsscanning til at kunne afgøre typen og omfanget af din skade/problematik, så det mest optimale behandlings- og genoptræningsforløb straks kan påbegyndes.

Derudover benytter vi ultralydsscanning som et objektivt måleredskab til at vurdere effekten af det påbegyndte behandlings- eller træningsforløb. Med scanneren kan vi afgøre om en vævsskade heler som den skal, om en hævelse reduceres som forventet eller om en muskel aktiveres, som den skal.

Endelig kan en ultralydsscanning hjælpe din fysioterapeut med at afgøre om du bør henvises til en anden behandling (ex. medicinsk eller kirurgisk)​.

Det er Lars Becker og Michael Kjærskov der foretager ultralydsscanninger hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik. De har begge gennemført kursusrækken indenfor muskuloskeletal ultralydsscanning i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, under Danske Fysioterapeuter.

Ultralydsscanning og medhørende konsultationshonorar afregnes som en ydelse udenfor sygesikringen.

Følg med i vores verden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på fysioterapi, få gode råd og indsigt i vores hverdag.

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid til undersøgelse

Tidsbestilling hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik starter den fysioterapeutiske behandling altid med en grundig samtale, undersøgelse og analyse af din unikke problemstilling. Ud fra resultatet af dette lægger vi en plan og et fælles mål for det videre behandlingsforløb med udgangspunkt i dine problemer, ressourcer og behov.

Bestil tid på telefon, e-mail eller via formularen her på siden.

Har du spørgsmål til klinikken
​eller vores behandlinger?

Dalum Fysioterapi Autoriserede Fysioterapeuter ApS.

Faaborgvej 35, 5250 Odense SV

CVR: 39680149

Kontakt os

phone-call  Telefon: 6612 8036

mail  E-mail: klinik@dalumfysioterapi.dk

Sekretær pr. telefon, mandag - fredag kl. 8.00 - 13.00

Åbningstider

Mandag - torsdag: 07.00 - 18.00

Fredag: 07.00 - 15.00

Weekend og helligdage: lukket

4,8 ud af 5 stjerner (baseret på Facebook)​