​HUSK at vi 2. marts er flyttet til Faaborgvej 35

Besøg os på facebook ​fb-f-logo__blue_50

Ultralydsscanning​

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik bruger vi ultralydsscanning som et led i at kvalitetssikre den fysioterapeutiske undersøgelse og det efterfølgende behandlings- og træningsforløb.

Ultralydsscanning er i dag en integreret del af den kliniske undersøgelse indenfor bl.a. rheumatologi, idrætsmedicin og fysioterapi. Med en ultralydsscanner kan man hurtigt og effektivt danne sig et detaljeret billede af bl.a. muskler, sener, ledbånd, slimsække og knogler, - så detaljeret at man meget præcist kan vurdere vævets tilstand, og på den måde ofte kan finde en mulig årsag til din problematik.

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik bruger vi ultralydsscanning til at kunne afgøre typen og omfanget af din skade/problematik, så det mest optimale behandlings- og genoptræningsforløb straks kan påbegyndes.

Derudover benytter vi ultralydsscanning som et objektivt måleredskab til at vurdere effekten af det påbegyndte behandlings- eller træningsforløb. Med scanneren kan vi afgøre om en vævsskade heler som den skal, om en hævelse reduceres som forventet eller om en muskel aktiveres, som den skal.

Endelig kan en ultralydsscanning hjælpe din fysioterapeut med at afgøre om du bør henvises til en anden behandling (ex. medicinsk eller kirurgisk)​.

Det er Lars Becker og Michael Kjærskov der foretager ultralydsscanninger hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik. De har begge gennemført kursusrækken indenfor muskuloskeletal ultralydsscanning i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, under Danske Fysioterapeuter.

Ultralydsscanning og medhørende konsultationshonorar afregnes som en ydelse udenfor sygesikringen.

Dalum Fysioterapi Autoriserede 

Fysioterapeuter ApS
CVR. Nummer 39680149

​Faaborgvej 2 A 

5250 Odense SV.