​HUSK at vi 2. marts er flyttet til Faaborgvej 35

Besøg os på facebook ​fb-f-logo__blue_50

Superviseret træning​

Holdet henvender sig til: Dig der ønsker at arbejde selvstændigt med egne individuelle øvelser/genoptræning, men samtidig have muligheden for løbende at blive superviseret/korrigeret af en fysioterapeut, samt indgå i et socialt holdfællesskab.

Formål: At sikre dig den bedst mulige kvalitet og effektivitet i din træning.

Indhold: 45 min - 1 times træning efter eget individuelt træningsprogram med løbende vejledning og justering af en fysioterapeut.

Antal træningsdage: Hold A: Tirsdage og torsdage kl. 10.00-11.00. Hold B: Tirsdage kl. 13.00-14.00 og fredage kl. 12.45-13.30. Hold C: Fredage kl. 13.30-14.30

For at deltage: Du skal være grundig udredt hos en af klinikkens fysioterapeuter, og være instrueret i et individuelt træningsprogram inden du starter med at træne på holdet. Med vederlagsfri lægehenvisning er der ingen egenbetalling.

Holdundervisere:​ Michael Kjærskov, Jesper Hedeager, Ove Zachariassen

Praktisk info:​ Indesko og praktisk tøj.

Information til fagpersoner: Henvender sig til personer der kan indgå på et hold og træne selvhjulpen/individuelt. Personer der står foran for et længere genoptrænings/træningsforløb, og derfor har behov for løbende opfølgning/progression i deres træning.

Dalum Fysioterapi Autoriserede 

Fysioterapeuter ApS
CVR. Nummer 39680149

​Faaborgvej 2 A 

5250 Odense SV.