Fysio-Pilates​

Holdet henvender sig til: Dig, der har problemer med ryg, nakke, generelle spændinger samt alle der gerne vil fokusere på stabilitet og kropskontrol.

Formål:

  • at (gen)etablere neuromuskulær kontrol, så man forebygger, mindsker eller eliminerer smerter og funktionsforstyrrelser.
  • at lære at bevæge sig "økonomisk" og hensigtsmæssigt i forhold til belastning på kroppens led, muskler, knogler og andre strukturer.
  • at medvirke til at mindske unødig spænding og fysisk og psykisk stress.

Indhold: Fysio-Pilates er baseret på traditionel pilates, der er modificeret så den kan målrettes individuelt. Øvelserne kræver koncentration og motivation - det er ofte hovedet der udfordres mest i starten. Fysio-Pilates er ikke "gang i den" og pulsen op, og det er ikke -i første omgang- store og vilde bevægelser. Til gengæld kan det give dig forudsætningen for at kunne klare alle de sjove, vilde og hæsblæsende aktiviteter - eller bare en helt almindelig hverdag uden smerter.

Antal træningsdage: Torsdag kl. 16.00 - 17.00

For at deltage: Du kan deltage på holdet, hvis du kan komme ned på - og op fra - gulvet selv. Gener andre steder i kroppen end i ryggen er ingen hindring, da der altid vil blive taget individuelle hensyn under træningen.

Holdunderviser: Mette Hansen

Praktisk info: Du skal have tøj på du kan bevæge dig i, evt. en langærmet bluse og et par tykke sokker i den kolde årstid.

Information til fagpersoner: Fysio-Pilates er traditionel pilates udsat for fysioterapeutisk tankegang. Det vil sige at fokus er på coremuskulaturen, men øvelserne laves primært med en neutral rygsøjle. Dette gør træningen særdeles egnet for udsatte diagnosegrupper som eksempelvis prolapspatienter eller andre hvor lumbal bevægelse i yderstillinger er smerteprovokerende eller uhensigtsmæssig i en periode.

Følg med i vores verden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv klogere på fysioterapi, få gode råd og indsigt i vores hverdag.

Forespørgsel på tidsbestilling

Bestil tid til fysioterapi her. Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Bestil tid til undersøgelse

Tidsbestilling hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik

Hos Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik starter den fysioterapeutiske behandling altid med en grundig samtale, undersøgelse og analyse af din unikke problemstilling. Ud fra resultatet af dette lægger vi en plan og et fælles mål for det videre behandlingsforløb med udgangspunkt i dine problemer, ressourcer og behov.

Bestil tid på telefon, e-mail eller via formularen her på siden.

Har du spørgsmål til klinikken
​eller vores behandlinger?

Dalum Fysioterapi Autoriserede Fysioterapeuter ApS.

Faaborgvej 35, 5250 Odense SV

CVR: 39680149

Kontakt os

phone-call  Telefon: 6612 8036

mail  E-mail: klinik@dalumfysioterapi.dk

Sekretær pr. telefon, mandag - fredag kl. 8.00 - 13.00

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 15.00

Weekend og helligdage: lukket

4,8 ud af 5 stjerner (baseret på Facebook)​