​HUSK at vi 2. marts er flyttet til Faaborgvej 35

Besøg os på facebook ​fb-f-logo__blue_50

Balancehold​

Balance A

Holdet henvender sig til: Ældre hvis primære udfordring er balance- og koordinationsproblemer.

Formål: At forbedre balance og koordinationsevne, generelle muskelstyrke- og stabilitet, samt den enkelte holddeltagers egen fornemmelse/forståelse af egne evner/udfordringer.

Indhold: Vi træner primært funktionel balancetræning (liggende, siddende, stående, gående) med egen kropsvægt, løse vægte samt diverse redskaber i klinikkens træningssal.

Antal træningsdage: Onsdage kl. 13.30 - 14.30

For at deltage: Du skal være grundig udredt hos en af klinikkens fysioterapeuter inden du starter med at træne på holdet. Med vederlagsfri henvisning fra din læge er der ingen egenbetaling.

Holdunderviser:​ Michael Kjærskov

Praktisk info:​ Indendørs sko og tøj der gerne må svedes i.

Information til fagpersoner: Holdet henvender sig til ældre balancebesværede, der har svært ved at træne selv, og som kræver en hjælpende hånd og supervision i deres træning.​

Balance & træning B

Holdet henvender sig til: Ældre med forskellige træningsbehov og diagnoser.

Formål: Med udgangspunkt i balance at træne det den enkelte holddeltager er udfordret på, ex. mobilitet, stabilitet, styrke, koordination mm.

Indhold: Vi bruger træningsmaskiner, vægte, elastikker og måtter. Kan man ikke komme ned på gulvet, kan dette også trænes - ellers laves måtteøvelserne på en briks. Der er altid god stemning og smilende ansigter på holdet.

Antal træningsdage: Tirsdage kl. 14.00-14.45

For at deltage: Du skal være grundig udredt hos en af klinikkens fysioterapeuter inden du starter med at træne på holdet. Med vederlagsfri henvisning fra din læge er der ingen egenbetaling.

Holdunderviser:​ Janne Holm

Praktisk info:​ Indendørs sko og tøj man kan røre sig i.

Information til fagpersoner:

Dalum Fysioterapi Autoriserede 

Fysioterapeuter ApS
CVR. Nummer 39680149

​Faaborgvej 2 A 

5250 Odense SV.