​HUSK at vi 2. marts er flyttet til Faaborgvej 35

Besøg os på facebook ​fb-f-logo__blue_50

Ryg & nakke​

​Når du henvender dig til Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik med ryg eller nakke gener, vil den første konsultation altid starte med en grundig samtale, undersøgelse og analyse af din unikke problemstilling/sygehistorie.

Efter undersøgelsen vil fysioterapeuten give en vurdering af hvordan det videre behandlingsforløb kunne se ud, og sammen lægges en plan og et fælles mål med udgangspunkt i dine problemer, ressourcer og behov.

Vi lægger stor vægt på at du som bruger af Dalum Fysioterapi & Idrætsklinik selv deltager aktivt i behandlingsforløbet. Du vil i større eller mindre omfang blive instrueret i relevant genoptræning, enten i form af individuelle træningsøvelser, eller som deltager på et hold (Pilates, ryghold el.lgn.). 

​I mange behandlings- og genoptræningsforløb handler det nemlig ofte om at bryde nogle uvaner og erstatte dem med nye strategier. Dette for at reducere risikoen for at dit ryg eller nakke problem opstår igen, og at du dermed opnå det bedste resultat på sigt.

Vores fysioterapeuter holder sig løbende ajour med den seneste forskning indenfor ryg- og nakke området for at sikre dig det bedste resultat.

Dansk selskab for Mekanisk Diagnostik og Terapi:

http://www.mckenzie.dk/

Dansk selskab for Muskuloskeletal Fysioterapi:

http://www.muskuloskeletal.dk/

Dansk selskab for Akupunktur i Fysioterapi:

http://www.dsa-fysio.dk

Under Idrætsskader til ”Dansk Selskab for Sportsfysioterapi”: 

http://www.sportsfysioterapi.dk/

Dalum Fysioterapi Autoriserede 

Fysioterapeuter ApS
CVR. Nummer 39680149

​Faaborgvej 2 A 

5250 Odense SV.